Bonuskund

Bli Bonuskund hos oss!

Som bonuskund på Hemköp får du bonus på dina inköp, fina erbjudanden, blir inbjuden till bonuskundsträffar och får Hemköps kundmagasin, Hemlagat. Det är matglädje!

Anslut dig till Hemköps bonuskundsprogram. Genom att vara bonuskund får du tillbaka en del av beloppet du handlar för. Beloppet betalas i sin tur ut till dig i form av bonuscheckar som du kan använda vid köp. Genom att samla bonus kan du få upp till 2 % tillbaka.

Förutom särskilda erbjudanden för dig som bonuskund, blir du även inbjuden till särskilja bonuskundträffar flera gånger per år där du kan göra klipp och delta i butikens festiviteter. Som att inte det vore nog får du som bonuskund även Hemköps kundmagasin Hemlagat fyra gånger per år i brevlådan. I Hemlagat finner du inspirerande recept och artiklar som rör allt som har med matlagning i säsong att göra.

För dig som bonuskund

* Upp till 2 % bonus på Hemköp
* Fina erbjudanden varje vecka
* Särkilda bonuskundsträffar fler gånger per år
* Kundmagasinet Hemlagat, 4 gånger per år

Bonuskundstrappan

Bonusens storlek beror på hur mycket du handlar för per månad, men du får alltid minst 0,5 % i bonus. Bonuschecken skickas till dig varje månad när du har uppnått 20 kronor i bonus, och du löser in den i din Hemköpsbutik.

Digitala bonuscheckar

Som bonuskund kan du välja att få dina checkar digitalt direkt i Hemköps mobilapp. På Mina sidor kan du även se ditt nuvarande bonuskundssaldo, din profil och lägga till en medkontohavare.Väljer du att få dina checkar digitalt finns dina checkar direkt i kassan vid köp.

Trygg och säker hantering av personuppgifter
Hemköp värnar om din integritet och dina personuppgifter. Läs mer om hantering av personuppgifter och vår integritetspolicy här https://www.hemkop.se/artikel/dataskydd